O nama

Serviser je educirana osoba za Microsoft Windows Server 2016 (MCSA akademija, Zagreb Algebra)

Od osnutka 2005.godine, kad smo počeli rad pod drugim imenom, bavimo se uslugama prodaje, instalacije, održavanja i servisiranja računala te informatičke opreme, kako za poslovne, tako i za privatne korisnike. Počeli smo s jednostavnijim poslovima sklapanja PC računala, servisa, instalacije licenciranog softvera za privatne i poslovne korisnike, raznih popravaka i nadogradnji postojećih računala.

U to vrijeme računala, a pogotovo prijenosna računala, bila su dosta skuplja nego danas pa je bilo i manje privatnih klijenata.

Postupno su (pogotovo PC kompjutori) postali sve dostupniji i široj populaciji, a korisnici su dobili benefit niže cijene, veće brzine rada kako programa i web aplikacija tako i samog sustava i interneta u cjelini.

Kasnije smo se tokom rada profilirali za podršku za mnoge tvrtke koje u svojoj strukturu nemaju IT stručne zaposlenike za poslove sistemske administracije kompletnog računalnog sustava.

Paušalno mjesečno održavanje računala

Nekim tvrtkama je to čak jednostavniji i jeftiniji način za postizanje optimalnih performansi i kontrolu IT sustava.

Danas su naša specijalnost manje i srednje tvrtke, osnovne i srednje škole, agencije te samostalne djelatnosti sa svom podrškom: instalacijom sustava i programa, drivera, umrežavanja (žično, bežično), instalacija printera, plotera, routera te drugih eksternih uređaja kao i podešavanje internet postavki i elektroničke pošte. Kod instalacije sistema i podešavanja osobito pazimo na sigurnost podataka postavljajući sigurnosne zakrpe, antivirus, antispyware te redovitim update-om sustava i backup-om podataka. Također sklapamo računala po željama klijenata ili nadograđujemo postojeća, a bavimo se i spašavanjem izgubljenih podataka s neispravnih HDD i SSD diskova, USB stickova i memorijskih kartica uzrokovanih softverskim ili hardverskim problemima.

Pružamo i usluge održavanja IT sustava po pozivu, potrebi (dolasku) ili putem paušalnog mjesečnog ugovora, a imamo i telefonsku podršku od 8-21h svaki dan uključujući subotu i nedjelju. Klijent sam bira model usluge koji mu najviše odgovara.

Dijagnostika sustava je besplatna, a hitan dolazak je u okviru pola sata na području Grada Zagreba.

Najbrži je telefonski način koji u početku toplo preporučujemo zbog brzine odziva.

Bavimo se i prodajom desktop/laptop/server računala kao i kompletne informatičke opreme.